Десять смаків «Мо?» приємно здивують.
Морозиво з натурального молока, з бельгійським шоколадом чи чорницею, а сорбети зі свіжих, соковитих фруктів та ягід з особливими спеціями. Нашою мрією було створити морозиво та сорбети, якими українці зможуть поласувати вдома.
«Мо?» «Ммммммммммо!»
А ще українські вершки, свіжі ягоди, фісташка родом із Сицилії та справжній бельгійський шоколад. До речі, останній — шоколад із характером і виразним смаком — відібраний експертами-шоколатьє.
Нові смаки у порціях по 100 г – достатньо, щоб насолодитися й освіжитись. Тут є яскраві нотки італійського десерту тирамісу; сонячне поєднання банана із солоною карамеллю; ароматна колумбійська кава в тандемі з кремом англез та хрустке мигдальне печиво у яблучному десерті. Так м-м-м-м-можна себе побалувати.
Друзі сорбетів «Мо?» — пристрасні спеції та прянощі. Кардамон додає виразності соковитій вишні, ураган з анісу, ванілі та кориці відтіняє свіжу маракую, а троянда пасує лічі та ягодам малини. Розкішне манго і стиглий ківі варті соло композиції.